Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 octombrie 2009

Bors de peste

 Ingrediente:
 - peste(cap, coada sau ce bucati aveti-eu am pus 6 bucatele) ;
 - o ceapa ;
 - un dovlecel ;
 - un ardei gras ;
 - bors lichid( dupa gust,dupa oala...-am pus aproape 1litru) ;
 - orez(am pus 150g) ;
 - 2 linguri cu ulei( -eu am pus de masline) ;
 - sare ;
 - piper ;
 - patrunjel verde(-este foarte bun cu leustean verde).

 Mod de preparare :
 Se pun toate legumele la fiert  cu apa,sarea si piperul.Cand sunt fierte se adauga borsul,se da un clocot si se adauga pestele.Se lasa la fiert 10 minute,se stinge focul si se adauga patrunjelul.
                                 Pofta buna !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu